Nieuwsbrief!

Beste klanten en belangstellenden.

Afgelopen voorjaar heeft Trendenzmode de regio wat groter gemaakt! Zo zijn er fashionshops geweest in bijvoorbeeld; Lisse, Boekelo, Almelo, Doetinchem, Zevenaar en Enschede. Komend najaar zal Trendenzmode ook Brabant en Drenthe aandoen! Dus ken je iemand buiten de Achterhoek die het leuk vindt een fashionshop te houden bel of mail dan even. Boek je voor 30 september een fashionshop dan zit er voor de gastvrouw een extra leuke korting in.

Na een mooi voorjaar en minder mooie zomer, kunnen we er niet meer onderuit, het najaar is in aantocht!

Het belooft een mooi najaar te worden in de mode. Met veel herfst kleuren zoals, camel, rood, roest, okergeel en veel groen tinten. Ook donkerblauw is weer in beeld! Zwart, wit en grijs zijn ook van de partij, en wat we later dit jaar gaan zien zijn poeder tinten.

De stoffen zijn soepel en comfortabel.

Er mag van alles met elkaar gecombineerd worden. Een vale jeansbroek met een zijden blouse. Zakelijke outfit gecombineerd met comfortabele stoffen, denk dan aan jersey stoffen gecombineerd met een colbert. De combinatie van dikke leggings/maillots met gebreide jurken/tunieken is iets wat we later dit najaar veel gaan zien.

Bij de juiste leveranciers kan Trendenzmode ook goed slagen in de grotere maten, zonder dat de prijs te hoog wordt. Trendenzmode is van plan dit segment wat groter te maken.

Houd de website in de gaten want er zullen ook regelmatig foto’s van de nieuwe inkopen op komen. Voor meer informatie bel of mail gerust.

Tot ziens in de fashionshops!

Groeten Marije Bruinewoud.

Vorig berichtWebsite is online! Volgend berichtWinkel opening!

Reacties


 1. Desiree van Moerkerk-Jansen
  oktober 26th, 2012

  Hoi Marije,
  Zoals afgesproken hier mijn mail adres.
  Ben helemaal blij met mijn nieuwe outfit en de enkellaarsjes komen heel mooi uit onder de legging met kant!
  Groetjes Desiree

REAGEER