Winkel opening!

Winkel opening!

geplaatst door marije op 29 augustus 2012

Beste klanten en belangstellenden.

20 september 2012 opent Trendenz mode & meer haar deuren in Terborg. In onze winkel vind je kleurrijke woonaccessoires en betaalbare damesmode vanaf maat 34 t/m 54.
Zoek je nog een leuk kadootje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zo hebben we altijd leuke hebbedingetjes en om je outfit compleet te maken hebben we ook riemen, shawls, kettingen etc. Kom gerust eens rondsnuffelen, de koffie staat klaar!

lees meer…

0
Nieuwsbrief!

Nieuwsbrief!

geplaatst door marije op 13 september 2011

Beste klanten en belangstellenden.

Afgelopen voorjaar heeft Trendenzmode de regio wat groter gemaakt! Zo zijn er fashionshops geweest in bijvoorbeeld; Lisse, Boekelo, Almelo, Doetinchem, Zevenaar en Enschede. Komend najaar zal Trendenzmode ook Brabant en Drenthe aandoen! Dus ken je iemand buiten de Achterhoek die het leuk vindt een fashionshop te houden bel of mail dan even. Boek je voor 30 september een fashionshop dan zit er voor de gastvrouw een extra leuke korting in.

lees meer…

1
Website is online!

Website is online!

geplaatst door marije op 10 januari 2011

Welkom op de site van Trendenzmode.

Vanaf 2 september 2010 run ik BodyFashionCare. Het eerste seizoen heb ik mijn best gedaan om het bedrijf en de klanten te leren kennen. Aan het bedrijf zal weinig veranderen, maar een nieuwe naam en site konden niet uitblijven. Dus veranderd de naam BodyFashionCare in Trendenzmode! lees meer…

9